dilluns, 26 de setembre de 2011

'Estalvia combustible, regala aire net'

Del 22 al 29 de setembre es celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Dintre de l'agenda d'activitats a Sant Feliu avui es farà una campanya de promoció del bus urbà al mercat al carrer dels dilluns. Sota el nom 'Al Mercat en bus', es repartiran targetes d'un sol viatge per a l'autobús urbà perquè els ciutadans i ciutadanes visitin el mercat ambulant amb el transport públic.

D'altra banda ahir va tenir lloc la vuitena edició de la Passejada en Bicicleta del Baix Llobregat que va recórrer set municipis de la comarca des de l'Hospitalet fins al parc de Torreblanca. Els agents cívics vam donar suport a aquest esdeveniment que tracta de sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i informar-la sobre les diferents opcions que tenim a l'hora de desplaçar-nos. En total vam participar 1200 persones de les quals 110 es van a afegir al punt de trobada ubicat a l'avinguda del Sol on els agents feien les inscripcions.

En definitiva, un dia en el que la bicicleta va ser l'autèntica protagonista. Esperem que el futur tingui molts més dies dedicats a aquest mitjà de transport tan saludable per als que la condueixen i pels que no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada