dimarts, 20 de setembre de 2011

Comiat dels alumnes PQPI. 2010-2011

El 14 de setembre va tenir lloc l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que van cursar els programes de qualificació professional inicial durant el curs 2010-2011 al Centre Aula Sant Feliu. Durant aquesta edició han participat 51 joves (29 nois i 22 noies).

A l’acte que va estar presidit per l’alcalde de Sant Feliu, també van participar Ma. Cinta Daudé regidora de Promoció Econòmica, així com Xavier Farriols, Subdirector General de Programes, Formació i Innovació, Maria Mancha, directora de l’Oficina del SOC i Montserrat Torres, representant de l’empresa NH, col·laboradora en formació a l’especialitat del PQPI-PTT auxiliar d’establiments hotelers.

Lluc Viladomat, alumne del PQPI-PTT auxiliar de fabricació mecànica, d’ajust i soldadura va intervenir com a representant de tot l’alumnat, on va explicar la seva experiència com alumne PQPI, i va fer les següents reflexions:

Qui era?.... Un noi perdut, un “vago”, un irresponsable, un despistat ........                                       
Qui sóc ara?...Un noi amb un objectiu, un noi més espavilat, un noi autosuficient, un noi bastant més responsable........


 Pel que fa a les dades més significatives del curs que ara finalitza, es podria dir que han fet pràctiques 43 joves i han col·laborat 29 empreses. L’èxit del Programa ha estat la continuïtat formativa on 37 joves, continuaran el seu itinerari formatiu durant el curs 2011-2012.

Per acabar, només cal desitjar molta sort a tots els/les joves que han format part de la promoció PQPI 2010-2011. FINS AVIAT!!!!!!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats a tots els nois i noies! Segur que tindran molts èxits d'ara endavant!

    ResponElimina