dimarts, 26 de juliol de 2011

Nova convocatòria cursos de formació ocupacional

Des del departament de promoció econòmica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat s'han sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya diferents accions formatives per la convocatòria del 2011-2012, adreçades prioritàriament a persones en situació d’atur.
 

Així s'han sol·licitat 12 especialitats formatives de diferents àrees professionals: administració i auditoria, consultoria empresarial, informació/ comunicació (idiomes), emmagatzematge, comerç exterior, informàtica i comunicacions, cures auxiliars i serveis socioculturals i a la comunitat.

Aquestes accions formatives tenen per objectiu millorar la qualificació professional i facilitar els recursos formatius necessaris per adaptar-se a la realitat del mercat laboral.

Està previts que a finals de setembre es rebi l'aprovació i que el començament de les accions formatives es realitzi durant els mesos d'octubre, novembre i desembre d'enguany.


Com ja sabeu aquestes accions formatives estan totalment subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i el requisit previ per poder participar és estar inscrit com a demandant d'ocupació al SOC.

Si esteu interessats en ampliar aquesta informació podeu consultar la web de promoció econòmica.
Esperem que finalment es puguin realitzar totes les accions formatives programades i així donar resposta a totes les persones interessades en millorar la seva formació i per tant les seves possibilitats d'inserció professional.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada