divendres, 8 de juliol de 2011

Contractes, contractes, contractes!

Diuen que després de plantar la llavor, arriba el temps de fer la collita i sembla que els alumnes del programa SUMA'T comencen a recollir el fruit de l'esforç que han fet durant els últims mesos.
Fa pocs dies vam finalitzar la part formativa del programa i vam reprendre els contactes amb el teixit empresarial del territori per recordar-los la possibilitat de contractar als alumnes SUMA'T amb unes condicions econòmiques molt avantatjoses gràcies a la subvenció que els hi ofereix la Generalitat de Catalunya. Doncs bé, les empreses han començat a reaccionar i a hores d'ara ja tenim 4 alumnes contractats!
Fins el moment, la valoració que fa l'empresa, l'alumne i l'Ajuntament és força positiva, ja que
l'empresa compta amb personal qualificat per al lloc de treball ofertat, els joves estan encantats d'haver pogut accedir al món laboral enmig d'una crisi com la que ens envolta i l'Ajuntament serveix de dispositiu per afavorir la incorporació dels joves al mercat de treball. A més els empresaris tenen la tranquil·litat que des de l'Ajuntament farem seguiment dels joves durant tot el transcurs del contracte.
Des d'aquí animem a d'altres empreses a seguir l'exemple de Llinás, Finish Metal, AM-3 i Sodexo, que han confiat en la professionalitat del nostres alumnes i els hi han donat l'oportunitat de començar una carrera laboral de futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada