dimarts, 14 de juny de 2011

Primer pas cap a l'obtenció del Graduat en ESO



El passat 10 de juny, van tenir lloc a tota Catalunya els exàmens oficials de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) per a l'obtenció del graduat en ESO.
L'Ajuntament de Sant Feliu, com a entitat que acull alumnes del programa SUMA'T, hi va participar com a centre col·laborador, ja que una de les característiques del programa és que els alumnes que hi participen reben una formació mitjançant l'IOC que els hi possibilita l'obtenció del graduat en ESO. Aquesta formació està subvencionada integrament per la Generalitat de Catalunya i per tant, mentre els alumnes participen en el programa SUMA'T no hauran de fer-se càrrec de les despeses que això suposa. A més, s'ha de destacar que tots els participants compten amb un suport tutorial presencial que els hi facilita estratègies i recursos per a que arribin al final del procés amb més garanties d'èxit.

Fins el moment, la valoració que fem d'aquesta formació és molt positiva, ja que els alumnes que ja hi estan matriculats han estat realitzant activitats durant el darrer trimestre i han assolit valoracions molt positives per part dels docents de l'IOC. Tant és així, que molts participants no han hagut de realitzar l'examen final perquè han aconseguit aprovar les assignatures a través de l'avaluació continua dels aprenentatges.

Des de l'Ajuntament som molt conscient de l'esforç que estan fent els nois i noies per aconseguir el graduat i per això els hi desitgem molta sort per al proper dia 21 de juny, data en que es publicaran les notes.

Us mantindrem informats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada