dimarts, 21 de juny de 2011

Ja tenim les notes!

Com us vam comentar, fa un parell de setmanes 12 alumnes del programa SUMA'T es van examinar d'algunes assignatures que els duran a aconseguir el Graduat en ESO. Doncs ja tenim les notes i la veritat és que estem força satisfets i satisfetes dels resultats obtinguts.
Tots els alumnes estaven matriculats de dues assignatures, ja que des de l'IOC ens van recomanar que per tal que els alumnes s'acostumessin a la metodologia de l'ensenyament a distància, el millor era no fer més de dos mòduls durant el primer trimestre. Així ho vam fer i aquest són els resultats:
- 7 alumnes han aprovat les dues assignatures de les que s'examinaven i amb unes notes espectaculars! Què me'n dieu del 10 que ha obtingut el Borja a Mates o el 9 del Sergio i el Jordi a Llengua catalana? i el 6 de la Yusel a Castellà? i l'esforç que han fet el Pedro, la Sandra i el Raul amb el 7 obtingut també a Català?
- El Reynaldo, la Lorena i la Miriam també s'han esforçat molt i han aconseguit aprovar una de les dues assignatures.
- Només dos alumnes s'han quedat a les portes de l'aprovat... però segur que de cara al proper trimestre aconseguiran els objectius establerts.
Ara toca pensar de quines assignatures es voldran matricular per al proper trimestre. A més com que ja saben com funciona la plataforma de l'IOC, que vagin pensant en 4 o 5 mòduls com a mínim!

Així que a carregar pil·les durant l'estiu que al setembre toca estudiar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada